Скъпи наши възрастни сънародници!

На 1 октомври целият цивилизован свят отбелязва деня, в който се отдава почит към хората, преминали през живота с достойнство. По традиция на тази дата всички ние отправяме своето преклонение към нашите родители, баби и дядовци, които със своята всеотдайност и дръзновение са изградили и запазили за следващите поколения не само разумните обществени взаимоотношения, но и всички постижения на човечеството. Благодарение на тях бъдещето е реалност, а прогресът – неоспорим.

В навечерието на празника бих искал да ви уверя, че Националният осигурителен институт и неговите служители сме изцяло посветени на мисията да осигурим на всички възрастни хора спокойни старини. Изпълнявайки задълженията си, ние всекидневно изразяваме своето най-дълбоко уважение към милионите български граждани в пенсионна възраст и декларираме готовността си да им бъдем полезни във всеки един момент. Това професионално отношение е нашият начин да отдадем заслуженото на по-възрастните ни сънародници, които със своето старание и ентусиазъм са съхранили България и българското през годините.

За всичко това поклон и почит, от името на ръководството и екипа на НОИ ви пожелавам крепко здраве, положителни емоции и време, което да споделяте с вашите близки и приятели!

Честит празник!

 

С дълбоко уважение:

Ивайло Иванов

Управител на НОИ

 

Skip to content
This site is registered on wpml.org as a development site.